A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області

Новини

Ученицю Лапаївського ліцею нагороджено дипломом ІІІ ступеня Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Сьогодні у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося урочисте нагородження переможців III (обласного) етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Із гордістю повідомляємо, що серед усіх переможців нагороду була й учениця 10-А класу Лапаївського ліцею Джуджук Лілія, яка отримала Диплом III ступеня та цінний подарунок. Грамотою Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації за підготовку переможця III (обласного) етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика також було нагороджено вчителя української мови та літератури Лапаївського ліцею Котенську М.М. Вітаємо Лілію та Мар’яну Миронівну з заслуженими нагородами та бажаємо майбутніх успіхів!

08:19 02.05.2024

Змагання з легкої атлетики

Сьогодні, 23 квітня, команда Лапаївського ліцею імені Героя України Георгія Кірпи Зимноводівської сільської ради разом з вчителем фізичної культури Заріцькою Є.В. гідно представили Зимноводівську ТГ в ХХХІ спортивних іграх школярів з легкої атлетики серед 9-ти громад Львівського району в с.Давидів. В особистій першості маємо наступні результати (): 1 місце - Юськів Діана 200 м. 1 місце - Качмар Софія 400 м. 3 місце - Забанджала Анна 400 м. Вітаємо юних спортсменів з перемогою! Щиро дякуємо ЗСУ за можливість вчитись і змагатись!!!

15:34 23.04.2024

Участь в загальнонаціональній акції єднання та віри "Випускники-2024 року для майбутніх поколінь"

Напередодні Дня довкілля 11-класники Ліцею №1 та Лапаївського ліце. імені Героя України Георгія Кірпи долучились до Загальнонаціональної акції єднання та віри "Випускники-2024 року для майбутніх поколінь". На подвір'ї ліцеїв вони посадили дерева, які згодом розквітнуть і нагадають їм про шкільні роки та їхню незламну віру в нашу Перемогу

15:51 22.04.2024

Змагання з баскетболу ІІІ етапу Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч"

Сьогодні, 5 квітня, на базі Лапаївського ліцею ім. Героя України Георгія Кірпи Зимноводівської сільської ради відбулися зональні змагання з баскетболу ІІІ етапу Всеукраїнських шкільних ліг "Пліч-о-пліч" серед команд хлопців Лапаївського ліцею ім. Героя України Георгія Кірпи та Городоцького НВК №2 І-ІІІ ступенів «ЗЗСО І ступеня-гімназія». Результати змагань: 1 місце - Городоцький НВК 2 І-ІІІ ступенів «ЗЗСО І ступеня-гімназія». 2 місце - Лапаївський ліцей ім. Героя України Г. Кірпи Зимноводівської сільської ради. Щира подяка ЗСУ за можливіть вчитись та змагатись!

14:58 05.04.2024

Змагання з футболу «Шкіряний м‘яч» Львівського району в рамках ХХХІ Обласних спортивних ігор школярів Львівщини у 2023-2024 н.р.

Сьогодні, 4 квітня, відбулись фінальні змагання Львівського району з футболу «Шкіряний м‘яч» в рамках ХХХІ Обласних спортивних ігор школярів Львівщини у 2023-2024 н.р. в с.Муроване. Збірна команда Зимноводівської ТГ у складі учнів Суховільського ліцею, Лапаївського ліцею та Ліцею №2 зайняли почесне 2 місце. Вітаємо вчителів та учнів з чудовим результатом. Дякуємо ЗСУ за можливість проводити змагання.

14:45 04.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень