A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області

"Фінансова грамотність: Ключ до успіху"

Дата: 04.04.2024 15:03
Кількість переглядів: 11

 

Старт освітнього факультативу "Фінансова грамотність: Ключ до успіху".

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування ЛНУП розпочали роботу нового освітнього факультативу "Фінансова грамотність: Ключ до успіху".

Перше заняття факультативу відбулося у Лапаївському ліцеї імені Героя України Георгія Кірпи Зимноводівської сільської ради Львівського району. Учасниками освітнього факультативу стали учні 9-10 класів.

Під час заняття «Модуля 1» учні дізналися про основи фінансової грамотності, суть і види грошей, особисті фінанси та основи бізнесу, види фінансового шахрайства.

Викладачі в межах розробленої і погодженої Програми з Відділом освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради провели цікаве та інформативне заняття з використанням відео-презентацій. Навчальний контент факультативу розміщений на освітній платформі Google Classroom, який може бути використаний учнями для глибшого засвоєння матеріалу.

Освітній факультатив "Фінансова грамотність: Ключ до успіху" має на меті допомогти учням розвинути навички управління особистими фінансами, зробити свідомий вибір щодо своїх фінансів та уникнути фінансових проблем у майбутньому.

Факультатив "Фінансова грамотність: Ключ до успіху" допоможе учням стати більш фінансово грамотними та успішними людьми!

--


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень