A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області

Відкриття " Класу безпеки"

Дата: 25.03.2024 14:23
Кількість переглядів: 16

У Ліцей 2 Зимноводівської сільської ради відкрили «Клас безпеки»

«Клас безпеки» має на меті навчати школярів правил пожежної та мінної безпеки, цивільного захисту, ознайомити з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формувати в учнів навички надання домедичної допомоги.

На заході були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Ганна Холявка, начальник Львівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Олег Горохівський, заступник начальника Львівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Микола Бутрей, представники Львівського ГУ ДСНС України у Львівській області, директори шкіл громади, парох церкви Свв. апп. Петра і Павла с. Зимна Вода о. Степан Глушак.

Дітки продемонстрували свої знання правил дорожньої безпеки. Отець Степан посвятив новостворений клас безпеки.

Присутні мали нагоду ознайомитися з обладнанням, яке міститься в “Класі безпеки”. Клас розділений на спеціальні зони: пожежна безпека, мінна безпека, цивільний захист, домедична допомога, психологічного розвантаження.

Приміщення обладнане наочними матеріалами, навчальними макетами небезпечних предметів, тематичними іграми, інформаційними плакатами, посібниками для освітян. Також там є справжній бойовий одяг рятувальників та спорядження.

На першому уроці в "Класі безпеки" рятувальники навчали дітей порядку дій під час виявлення підозрілого чи вибухонебезпечного предмета, як діяти у надзвичайних ситуаціях, а також розповіли, як поводитися з вогнегасником.

Такі класи мають дуже важливе значення, особливо сьогодні, коли ми живемо в час війни, адже обізнаність молодого покоління з безпекою – запорука успішного та безпечного майбутнього України. 🇺🇦


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень