A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області

Атестація педагогічних працівників

Дата: 07.04.2023 10:18
Кількість переглядів: 28

Атестація педагогічних працівників - це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних вмінь. Це система заходів, спрямованих на стимулювання підвищення професійної компетентності, всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

06 квітня 2023 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти молоді та спорту Зимноводівської сільської ради, відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, на якому розглядали атестаційні справи 26 педагогічних працівників.

Голова атестаційної комісії Ганна Зіновіївна Холявка зосередила увагу присутніх на необхідність дотримання вимог діючого Типового положення про атестацію педагогічних працівників, на чіткому дотриманні вимог до присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, на дотримання Закону України «Про фахову передвищу освіту», акцентувала увагу на правильності оформлення атестаційної документації (відповідно до вимог).

Атестаційна комісія прийняла наступне рішення:

1. Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 11 педагогам.

2. Підтвердити раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 10 педагогам.

3. Підтвердити відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «старший учитель» 3 педагогам.

4. Підтвердити раніше присвоєне педагогічне звання «старший учитель» 4 педагогам.

5. Підтвердити відповідність займаній посаді 4 особам:

Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, повнота, об’єктивність та системність оцінювання педагогічної діяльності, тому атестаційна комісія керувалася інтересами педагогічного працівника і атестація пройшла в доброзичливій атмосфері, педагогічні працівники були оцінені об’єктивно та ухвалено неупереджені рішення.

Вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації, бажаємо успіхів у досягненні результатів! Ось так, кожен на своєму робочому місці, виконуючи якісно свою роботу наближає таку довгоочікувану Перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень